Jumat, 3 Oktober 2025

Kunci Jawaban

Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 Halaman 25 26, Let's Practice: Opinions & Thoughts

Berikut kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 11 halaman 25 dan 26, Let's Practice Chapter 2.

Penulis: Nurkhasanah
PDF Buku Bahasa Inggris Kelas 11 Kurikulum 2013 Edisi Revisi 2017
Berikut kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 11 halaman 25 dan 26, Let's Practice Chapter 2. 

13. As far as I can say, this club is going to dogs.

Jawaban: Yellow

14. You make a strong case for changing all the rules, but I think you might have overlooked the fact that it is not possible.

Jawaban: Green

15. This is the most distasteful book I have ever read.

Jawaban: Yellow

16. To my mind, this is the truth and I believe it.

Jawaban: Green

17. The food here is absolutely inedible.

Jawaban: Yellow

18. I understand where you are coming from, but you have to look at it from our perspective as well.

Jawaban: Blue

19. You have a point, but have you ever thought how poor people on the street feel?

Jawaban: Blue

20. This opinion is absolutely useless. Please get out of here.

Jawaban: Red

*) Disclaimer: 

- Artikel ini hanya ditujukan kepada orang tua untuk memandu proses belajar anak.

- Sebelum melihat kunci jawaban, siswa harus terlebih dahulu menjawabnya sendiri, setelah itu gunakan artikel ini untuk mengoreksi hasil pekerjaan siswa.

(Tribunnews.com/Nurkhasanah)

Sumber: TribunSolo.com
Rekomendasi untuk Anda

Berita Terkini

© 2025 TribunNews.com, a subsidiary of KG Media. All Right Reserved