Jumat, 3 Oktober 2025

Kunci Jawaban

Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 Halaman 25 26, Let's Practice: Opinions & Thoughts

Berikut kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 11 halaman 25 dan 26, Let's Practice Chapter 2.

Penulis: Nurkhasanah
PDF Buku Bahasa Inggris Kelas 11 Kurikulum 2013 Edisi Revisi 2017
Berikut kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 11 halaman 25 dan 26, Let's Practice Chapter 2. 

Jawaban: Red

6. Actually, as a matter of fact, I think we can look at it again and decide.

Jawaban: Green

7. This is what I am getting at.

Jawaban: Green

8. You want to know what I think? Let me tell you what I think.

Jawaban: Green

9. I feel compelled to disagree with you on this matter.

Jawaban: Blue

10. I find it rather silly that you think like this.

Jawaban: Yellow

Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 11 Halaman 27, D: Active Conversation With Your Classmates

11. I think we should all work together to rid our society of social evils.

Jawaban: Green

12. It occurs to me that you have closed your mind against any right opinion.

Jawaban: Green

Halaman
1234
Sumber: TribunSolo.com
Rekomendasi untuk Anda

Berita Terkini

© 2025 TribunNews.com, a subsidiary of KG Media. All Right Reserved