Kunci Jawaban
Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 98, Listening Comprehension Task 4
Berikut kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98, bagian Listening Comprehension. berupa menjawab 10 pertanyaan seperti what is the news about
TRIBUNNEWS.COM - Berikut ini kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98, bagian Listening Comprehension.
Kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98, berupa menjawab 10 pertanyaan seperti what is the news discuccing about?
Selain itu, kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98 juga terdapat pertanyaan who are Caty Weaver, June Simms, Allita Irby, Charlotte Hogan, Alita Meyer and Shirley Watts.
Sebelum menuliskan kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98, siswa harus mendengarkan berita yang diucapkan oleh speaker.
Siswa harus memperhatikan ucapan speaker karena Task 4 termasuk dalam kegiatan latihan listening
Artikel berisi kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98 ini menjadi pedoman orangtua atau wali murid untuk mengoreksi pekerjaan siswa.
Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 49, Vocabulary Builder, Mencocokkan Kata
Pastikan siswa harus sudah mengerjakan soal terlebih dahulu sebelum melihat kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98.
Simak kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98 sebagai berikut:
Kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 12 halaman 98

Baca juga: Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 32, 33 Reading Captions Task 1: Observe The Pictures
Listening Comprehension
Task 4: Answer the questions.
Listen to the news again.
Your teacher will play the recording or read aloud the script of the news report again.
Read the following questions and answer them briefly.
1. What is the news discussing about?
Jawaban: It’s about an artist who changes plastic bags into art works.
2. When and where did the event told by the reporter take place? Who were involved?
Jawaban: When the event took place is not mentioned and the event took place on an exhibit at the Prince George’s African American Museum and Cultural Center in Maryland.
3. What did Irby do with her newspaper plastic bag?
Jawaban: The artist, Allita Irby; and the artist’s neighbor who respond positively to he Allita Irby’s idea.
4. How did she come out with the idea of turning the plastic bags into artwork?
Jawaban: She changes plastic bags into art works.
5. Who are Caty Weaver, June Simms, Allita Irby, Charlotte Hogan, Alita Meyer, and Shirley Watts?
Jawaban: Every morning she gets newspapers in plastic bags.One day as she took her newspaper, she felt the texture of the plastic bags.
She found out that it was soft. Then she realized that she could use them in her art works.
6. Is the news important? Why do you think so?
Jawaban: Yes, it's important because it gives ideas about how to treat plastic waste.
7. Is it very common to change plastic waste into valuable things? Why do you think so?
Jawaban: Yes Because it includes recycling activities. Moreover, these items can be reused.
8. Do you think that Irby’s work is significant? Share your opinion.
Jawaban: (the answer depends on the student's contexts)
9. How can Irby’s idea and works contribute to the betterment of their environment?
Jawaban: Yes it is because it helps preserve the environment by keeping the environment clean from plastic wastes.
10. If your environment around you is ideal, how do you express your gratefulness?
Jawaban: Plastic bags or plastic waste will not pollute the soil because they are reused for other purposes.
*) Disclaimer: Artikel ini hanya ditujukan kepada orangtua untuk memandu proses belajar anak. Sebelum melihat kunci jawaban, siswa harus terlebih dahulu menjawabnya sendiri, setelah itu gunakan artikel ini untuk mengoreksi hasil pekerjaan siswa. Tribunnews tidak bertanggung jawab bila ada kesalahan kunci jawaban.
(Tribunnews.com/Safira)