Sabtu, 4 Oktober 2025

Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 88 Bagian Vocabulary Excercise, Melengkapi Kalimat

kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 10 halaman 88 bagian Vocabulary Excercise, dalam buku kurikulum 2013 revisi 2018. Melengkapi kalimat rumpang,

Penulis: Tartila Abidatu Safira
Editor: Arif Fajar Nasucha
Tangkap layar pdf buku Bahasa Inggris kelas 10
cover buku bahasa inggris kelas 10 - kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 10 halaman 88 Vocabulary exercise 

TRIBUNNEWS.COM - Berikut ini kunci jawaban Bahasa Inggris kelas 10 halaman 88 bagian Vocabulary Excercise, dalam buku kurikulum 2013 revisi 2018.

Kunci jawaban ini berupa melengkapi kalimat yang belum lengkap.

Kemudian siswa menulis kunci jawaban sesuai vocabulary yang tersedia di atas soal nomer satu.

Orangtua atau wali murid dapat mengoreksi pekerjaan siswa dengan kunci jawaban Bahasa Inggris Kelas 10 halaman 88 yang ada di artikel ini.

Siswa sebaiknya mengerjakan terlebih dahulu secara mandiri.

Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 88

Vocabulary Exercise

Complete the following sentences using the words in the box.

Soal bahasa Inggris kelas 10 halaman 88
Soal bahasa Inggris kelas 10 halaman 88 - Kunci Jawaban Bahasa Inggris Kelas 10 Halaman 88 (Tangkap layar pdf buku Bahasa Inggris kelas 10)

1. This annual international conference is usually attended by many participants from various countries; therefore, the committee applies the registration on __________.

Jawaban : A first-come basis.

2. This restaurant is full. We cannot get any seat as all the tables have been __________.

Jawaban : Reserved.

3. Before arranging the examination date for their final project, the students have to get their supervisors’ __________.

Jawaban : Approval.

4. This afternoon the football match between INDONESIA and VIETNAM is held at Gelora Bung Karno __________.

Jawaban : Stadium.

5. The seminar participants will get a special rate for the __________ if they can pay it one month before the due date.

Jawaban : Registration fee.

6. The headmaster has to __________ some school programs due to the changes of funding policies by the newly-appointed mayor.

Jawaban : Cancel.

7. Even though her mid-semester project is due next month, Fahmida is planning to finish it today. She does this to minimize __________ circumstances.

Jawaban : Unforseen.

8. The election committee works __________ the rules and regulations established by the government.

Jawaban : In accordance with.

9. According to the announcement, passengers of Garuda Indonesia Flight Number GA 522 are to __________ to the waiting room.

Jawaban : Proceed.

10. The announcement about the trip to Borobudur Temple has received __________ response.

Jawaban : Tremendous.

*) Disclaimer: Artikel ini hanya ditujukan kepada orangtua untuk memandu proses belajar anak.

Sebelum melihat kunci jawaban, siswa harus terlebih dahulu menjawabnya sendiri, setelah itu gunakan artikel ini untuk mengoreksi hasil pekerjaan siswa.

(Tribunnews.com/Tartila Safira)

Sumber: TribunSolo.com
Rekomendasi untuk Anda
AA

Berita Terkini

© 2025 TribunNews.com, a subsidiary of KG Media. All Right Reserved