Soal Latihan
50 Soal PAS Bahasa Inggris Kelas 8 Semester 2 Kurikulum Merdeka dan Kunci Jawaban SAS
Berikut ini 50 soal PAS Bahasa Inggris kelas 8 SMP semester 2 Kurikulum Merdeka dan kunci jawaban. Artikel ini hanya untuk latihan siswa.
A. How poor!
B. Congratulation to win the dance competition!
C. Hello, how do you do.
D. Thank you.
Jawaban: B
7. I think is expression of ......
A. Apologizing
B. Appreciation
C. Giving opinion
D. Asking Opinion
Jawaban: C
8. Do you understand is expression of ....
A. Ask someone's attention
B. Opinion
C. Attention
D. Asking someone's understanding
Jawaban: D
9. In my opinion is expression of ...
A. appreciation
B. apologizing
C. asking opinion
D. giving opinion
Jawaban: D
10. Teacher (Woman): Attention, please!
Students: ..........
A. Yes, Sir!
B. No, Ma'am
C. No, Sir!
D. Yes, Ma'am!
Jawaban: D
Choose the suitable word to complete the text below for question number 11-12!
Lion is .......... It belongs to .......... animal, but some of people like it. We can see lions in the...............
11. A. Herbivore
B. Tame
C. Pet
D. Carnivore
Jawaban: D
12. A. Tame
B. Pet
C. Insect
D. Wild
Jawaban: D
13. A. Zoo
B. Pet shop
C. Garden
D. Backyard
Jawaban: A
14. Arrange the following words into a good sentence!
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.